Ammattikirologi Vieno Puustjärvi

Olen avannut uuden vastaanottotilan Helsingin keskustaan. Tila sijaitsee Hakaniemen kauppahallissa, osoitteessa Hämeentie 1 A, Helsinki. Löydät minut helposti Vieno Puustjärvi taidekäsityömyymälästä, kauppahallin 2.krs. Vastaanottotilassa käsien perusteellinen ja syvällinen käsien tulkinta tehdään rauhallisissa olosuhteissa. Muista varata tapaamista varten aika ennakkoon numerosta 050 566 5704.

Teen lyhyitä 50 minuutin ja pidempiä kahden tunnin tulkintoja. Kahden tulkinnan aikana saat huomattavasti kattavamman kuvan elämäntilanteestasi. Kahden tunnin aikana on mahdollista tehdä myös parisuhdetulkinta. Tulkinta-aikoja on saavilla myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Saatavana on myös lahjakortteja eripituisiin tulkintoihin. Se on erinomainen lahja niin itsellesi kuin myös läheisellesi. Kirologiaa vuodesta 1990 alkaen.

Kirologiseen tulkintaan tarvitaan vain Sinun kätesi, ei henkilötietoja eikä syntymäaikaa. Ainoa syy, miksi kysyn puhelinnumeroasi, on se, että minulla on mahdollisuus peruuttaa tulkinta, jos minulle sattuisi jokin voittamaton este.

Parisuhdetulkinta, jossa tulkitaan molempien puolisoiden käsiä samanaikaisesti, kestää 2 tuntia ja maksaa 100 €.

Kirologisen tulkinnan kannalta on hyvin tärkeää, että ihmiset tulevat vastaanotolleni kiireettöminä ja levollisina, ei niin että juostaan ruokatunnilta henkihieverissä. Tämä on henkinen kokemus ja on hyvä, jos ihminen on levollinen ja aivot ovat vastaanottavat.

On myös mahdollista tilata luentoja kirologiasta. Minut voi myös varata tekemään lyhyitä (10-20 min) tulkintoja juhliin, kurssien päättäjäisiin yms. Siellä pyritään lukemaan enemmän positiivisia ja kevyitä asioita. Kirologiaa voidaan soveltaa hyvin eri tilanteissa eri lailla.

Vieno Puustjärvi Ky (y-tunnus 0105374-5) on 1970-luvun alussa perustettu yritys, jonka toimialaa alun perin oli käsinmaalattujen puukorujen valmistus, joita maalaan nykyisinkin niin paljon kuin terveys sallii. Kirologia tuli toimialana mukaan vuodesta 1990.