Miksi tulisin kirologille?

Helpommin ihmiset ostavat kaupasta purkin kauneudenhoitotuotetta, kun käyttävät aikaansa itsensä ymmärtämiseen. Usein kuulee sanottavan, että kyllähän jokainen itsensä tuntee; kuinka väärässä he ovatkaan! Ihmiset usein ajattelevat, että heidän tunteensa ja halunsa ovat heidän omiaan. Kuitenkin suurin osa niistä on jo lapsuudessa meihin ohjelmoitu: Kuinka usein otamme käyttäytymismalleja vanhemmiltamme ja kuinka paljon vanhempien odotukset vaikuttavat meihin. Näistä osa ilmenee käsistä.

Usein on niin, että kun ihmiset tulevat tulkintaan, useimmilla on kiihkeä halu saada tietää, kuinka paljon he saavat, on kyseessä sitten raha, aviomiehet, lapset, rakkaus, terveys, onni tai kuuluisuus. Kuitenkin elämässä usein on niin, että mitä me eniten haluamme, sitä meille ei juuri suoda. Tätä me suremme, emmekä kykene näkemään ja kiittämään kaikesta siitä, mitä meillä on. Minun tehtäväni kädestälukijana on usein juuri se, että saan asiakkaan näkemään kokonaiskuvan itsestään ja elämästään, jotta ihminen voisi oppia olemaan kiitollinen ja onnellinen kaikesta siitä, mitä hänellä jo on. Tehtäväni on myöskin tuoda esille ne epäkohdat, jotka ovat esteenä hänen elämässään ja neuvoa hänelle keinoja, joilla hän voisi ne esteet voittaa.

Jos toivot tulkinnan kohdistuvan johonkin sinulle erityiseen asiaan, ilmoitathan sen heti tulkinnan alussa.

Mitä hyötyä sinulle on kirologilla käynnistä?

On hyvin tärkeää ymmärtää kuinka laajan alueen tämä tiedon haara kattaa. Sen takia jos on esimerkiksi joku akuutti ongelma, johon etsitään ratkaisua, kirologi ei tee päätöksiä puolestasi, mutta voi antaa sinulle enemmän ratkaisuvaihtoehtoja, jotka sopivat juuri sinun persoonallisuudellesi. Se on myös erittäin hyvä terapeuttinen kokemus ja monet haluavat uusia sen aina silloin kun ovat suurien tunneasioiden tai ratkaisujen edessä.

Tunne-elämän asioissa kädet näyttävät tunteittesi tyypin ja voimakkuuden, näemme käsistäsi seksuaalisuutesi, käden mahdolliset estot ja epävarmuudet, jotka usein ovat peräisin lapsuudestasi. Ohjaan sinua rakastamaan itseäsi, sillä ainoastaan sen kautta avautuu kyky uskoa, että joku muukin rakastaa sinua. Selventämällä näitä alueita saan sinut löytämään ne työvälineet, jotka antavat sinulle mahdollisuuden saavuttaa suurempaa harmoniaa ja rakkautta elämässäsi. Myös parisuhdeasioissa koskien mahdollista avioliittoa tai mahdollisia avioliitossa tapahtuvia kriisejä yhteistulkinnasta puolisoiden persoonallisten piirteiden vertailemisesta voisi olla erittäin paljon hyötyä suuremman yhteisymmärryksen ja tasapainon rakentamisessa.

Ajattelutapasi, luovuutesi, henkinen kapasiteettisi, itsenäisyytesi, vahvuutesi ja kykysi kestää stressiä paljastuvat usein siitä miten päänviivasi on muotoutunut. Kykysi sopeutua, omaksua uusia asioita paljastuvat käsiesi kautta. Ymmärtämällä kaikkia näitä seikkoja voit välttyä vääriltä ammatinvalinnoilta ja siltä epävarmuudelta, jota saatat kantaa jopa tietämättäsi. Ole tietoinen kyvyistäsi, älä peloistasi, sillä pelot tuhoavat kaiken. Olen niin usein huomannut työssäni, kuinka helposti ihmiset uskovat olevansa huonoja, kun ovat vain erilaisia.

On hyvin yleistä, että ihmiset ovat huolissaan terveydestään ja eliniästään. Usein jättävät kirologin käyntinsä vain sen takia, että pelkäävät, että heille kerrotaan jotain kuolemasta. Tämä on alue, johon ei kajota lainkaan, sillä kuolema on jumalan ja ihmisen välinen asia. Ainoa mikä on kirologin tehtävä, on ilmaista huolestuneisuutensa ihmisen fyysistä kuntoa kohtaan. Terveys ei ole vain tila, jossa sairaudet ovat poissa, vaan terveys on kokonaisuus, jossa myös onnellisuutemme ja henkinen tasapainoisuutemme antavat sen perustan, jolle hyvä terveys rakentuu. Ihmisen elämä ei sisällä enää tarpeeksi elämää suurempia elämyksiä, joihin kuuluvat rakastumiset, hauskanpito, elämästä nauttiminen, joiden pitäisi olla olennainen osa jokaisen ihmisen jokapäiväistä elämää.

Kirologina yritän rakentaa lautaselle elämäsi, lahjasi, perityt ominaisuutesi ja kaiken mahdollisen mitä käsistäsi löytyy mahdollisimman myönteisellä tavalla. Niin kuin gourmet-kokki niistä aineksista mitä hänellä on käytettävissään. Joku tulee onnelliseksi kaikesta mitä lautaselta löytyy, jollekin mikään ei oikein ole mitään. Näin me ihmiset toimimme elämässä, samat ainekset ja ateria, mutta näemme ja koemme sen eri tavalla. Tässä taas päästään siihen että omat linssimme joilla katsomme elämää ja mielenlaatumme määräävät tuleeko meistä onnellisia vai ei. Ei lottovoitto takaa onnea eikä avioliitto. Todellinen onni tulee sisältä, omasta suhtautumisesta elämään ja omista valinnoistamme. Sitä ei määrää raha eikä tavara eikä yhteiskunnallinen asema. Tehtäväni kirologina on avata sinulle ovia omaan itseesi, elämääsi ja mahdollisuuksiisi ja johdattaa sinua hyväksymään ja rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet. On niin ikävä nähdä kuinka lapsuuden nauhat vaikuttavat meihin. Esim. he joita on lapsena vähätelty, vähättelevät itseään koko elämänsä ajan. Jokaisen ihmisen pitäisi yrittää parhaansa, mutta välttämättä kaikessa ei tarvitse aina onnistua.

Olen saanut onnellisuuden tason siitä, että siitä 10 % kapasiteetistä, mikä minulle on annettu, olen kyennyt pusertamaan ulos 100%. Niille nuorille, jotka ovat kesäisin palveluksessani, yritän opettaa, että heillä on 100 % kapasiteettia ja usein vain 10 % käytössä. Tämä on ongelma suurella osalla ihmisiä. Elämä on kuin pesäpallopeli: suurin osa ei lähde juoksemaan, koska ei tiedä missä on maali ja koska se voitaisiin varmuudella saavuttaa. He eivät nosta takalistoaan ylös ennen kuin joku takaa heille sen, että he varmasti pääsevät maaliin. Me emme voi taiteilijalle varmuudella vannoa, että hänestä tulee mestari. Emme voi vaimolle vannoa varmuudella, että hänestä tulee onnellinen avioliitossaan. Emme voi taata että ihminen minkä tahansa alan saavuttaessaan takaisi itselleen onnen. Elämä kulkee niin, että ensin pitää mennä tukka putkella ykköspesälle niin hyvin kuin iässään taitaa ja mieluummin vielä iloiten. Voit luottaa siihen, että ykköspesällä on merkit missä on kakkospesä, ja taas tukka putkella kakkospesälle. Kaiken täytyisi tapahtua kuuntelemalla omaa sisäistä ääntäsi. Olen varma, että pääset kolmospesälle, jossa selviää missä on maali, mutta jos et lähde pyrkimään edes ykköspesälle, voit olla varma, ettet pääse koskaan maaliin. Oma onnellisuuden tasoni ei perustu brändeille ja materiaalille vaan nöyrälle kiitollisuudelle siitä, mitä olen saanut ja sille, että voin olla rehellinen itselleni ja muille.